• Contact
 • Residency
 • Roster
 • Photos
 • Streaming & Chat Room
 • About Us
 • Archives
 • Categories
 • BitchBlack & Friends Fridays @ Zupaho

  2012 - 11.28

  Nakon dvije godine statike BitchBlack & Friends koncept opet jaše.
  Ovaj puta idemo u malo blažoj „warm up“ varijanti, no koncept kao takav ostaje isti. Ono što je novitet je prostor, novootvoreni lounge/caffe bar Župaho, sa adresom na putu Iva Vojnovića. Prostor jer je relativno mlad, no ambiciozno je već u penziji, što je najbitnije za nadolazeće akcije. Ovaj puta smo koncept BitchBlack & Friends zamislili kao rezidentne večeri Petkom, start će biti raniji nego što smo navikli, no ono čim ćemo zračiti je glazbena politika programa, a to je Deep & Underground House. Cilj nam je imati svoj mali glazbeni Petak gdje će se vrtiti kvalitetna glazba, Torres će nam biti centralni pogon i snaga, a njemu će se pridruživati ostatak trupa iz BitchBlack štale (kojoj će se uskoro pridružiti nove snage), koje bi trebale dodatno začiniti ovu priču, no i one biti pomno filtrirane kako bi sve ovo imalo smisla…

  Osim glazbe, jedan od naših uvjeta je bio da cijene pića ni u jednom segmentu neće imati dodirnu točku sa standardom koje nam nameće samo ime Dubrovnik, što znači, najpovoljnije moguće.
  Kako bi sve unaprijedili, cilj nam je od samog starta komunicirati sa Vama (preko socijalnih stranica), kako bi podijelili dojmove i ideje, no samo cementiranje koncepta bi se trebalo dogoditi oko nove godine kada se vraćamo na standardne beneficije koje pruža BitchBlack & Friends koncept, a to su; Live Streaming, BitchBlack Membership Cards, itd…, no to su sve beneficije koje će ugledati svjetlo dana usputno kako budemo i mi rasli kao familija, jer ipak mi i najvažniji u ovome svemu, i upravo smo mi razlog povratka ovog koncepta.
  Iako nam je u kodexu edukacija mladih, ovaj puta ćemo ih izbjeći (oni već imaju svoj gangnam style) i mi ćemo se fokusirati na nas i na ono što nas očekuje, a na Vama je da nas provjerite i sami odlučite jesmo li vrijedni Vaše pažnje ili ne.
  U svako slučaju idemo lagano, ali duboko i konkretno, pa šta bude.
  E da, vrtimo ploče, sjećate li se toga..?

  Vidimo se u Petak…
  BithBlack & Župaho

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Your Reply