Skip navigation

@ Culture Club Revelin, start: 17.02.2012 (22:00)

“JUSKER” festival elektronske glazbe CC REVELIN 17.02.2012 22 SATA!!!

Svi zaljubljenici i štovatelji plesne glazbe znaju što je ovaj festival donio i koliko je otvorio vrata mladim dj-ima i producentima te im pružio šansu pa i nagradio njihov rad i etuzijazam za rad u protekloj godini!

JUSKER je festival osnovan u sječanje na jednog od pionira Dj-inga, zaljubljenika u glazbu, čovjeka kojega su svi volili i cijenili radi iskrenosti i svih ljudskih kvaliteta koje su ga krasile. Nažalost napustio nas je u tragičnoj saobračajnoj nesreči, ustvari kad malo pročitate naslove o ovom događaju i izjave onoga tko je počinio nesreču, prije bih rekao da je ubijen od strane psihopata ubojice. Ime našeg prijatelja nikad nečemo zaboraviti i uvijek s poštovanjem ga izgovarati gdje god bili! U sječanje na Dj DAMIRA JUSIĆ-a osnovan je ovaj festival kako bi se prisjetili njega i svih eventova, zabava, partija na kojima nas je uveseljavao svojom glazbom i zato se več 5 godina veselimo u spomen na njega i odajemo mu poštovanje te čemo i ove godine to napraviti u Culture Club-u REVELIN 17. VELJAČE 2012 s početkom od 22 sata.

Prijašnji festivali trajali su dva dana no zbog same financijske situacije nismo u mogučnosti organizirati isti u trajanju od dva dana. Ljubaznošču CCR tima (Anamarija, Lukša, Zdenko, Darija) event če biti zasigurno ponajbolji do sada jer su uložili puno truda u sve kako bi ove godine festival bio u svim aspektima spektakularan. Hvala im na tome.

Ove godine imamo i posebnu nagradu za jednog od sudionika “NAGRADA ZA RAD I PROMOCIJU ELEKTRONSKE GLAZBE U DUBROVNIKU” koju je osvojio (dođite i saznajte :-))!!! Hostese, Hot Dancers, promocija cd-a “Electronic Music Souvenire III” te puno puno dobre glazbe te večeri vas očekuje.

 

Uskoro još više informacija o predprodajnim mjestima i o tome što dijate uz ulaznicu i ostala iznenađenja. Dobro došli uu CC Revelin na ovogodišnji “JUSKER” festival elektronske glazbe.

”JUSKER” Humanitarni Festival Elektronske Glazbe ”JUSKER” Humanitarni Festival Elektronske Glazbe

Leave a Reply