Skip navigation

@ Pogon Jedinstvo, start: 31.08.2013 (23:00)

►► SUBOTA | SATURDAY ► 31.08.2013. ► 23h-06h
►► Pogon Jedinstvo :: TRNJANSKI NASIP B.B. :: ZAGREB
►► Ulaznice | Tickets: 50kn pretprodaja(presale) / 70kn na dan(at the door)

BitchBlack organizacija poziva sve ljubitelje kvalitetnog i modernog elektronskog zvuka na veliko otvaranje sezone u Zagrebu, 31.08., u Pogon Jedinstvo gdje nam u goste stiže poznati berlinski producent i DJ – ALEXANDER KOWALSKI.

Kowalski je jedan od najistaknutijih predstavnika berlinske techno scene u posljednjih 15 godina. Prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno sa elementima deep housea, duba i funka. On sjajno prenosi emocije kroz masivni zvuk, zbog čega je zavrijedio visoku reputaciju kako među rejverima i muzičkim profesionalcima, tako i među kritičarima.

Njegovo iznimno znanje kad je u pitanju produkcija, konstantna evolucija zvuka iz singla u singl te savršena tehnička izvedba u kobinaciji sa snažnim emocijama, osim dvostruke nominacije za German Dance Awards donosi mu velike pohvale za inovativnost u zvuku. Radi energičnih, intenzivnih i tehnički savršenih live actova diljem svijeta i iznimno bogate diskografije postaje miljenik kritičara koji mu daju titulu najboljeg producenta i najboljeg live acta.

2009. osniva svoj label “Damage Music”, a posljednji singl koji je izdao prije dva mjeseca oduševio je kritiku i našao mjesto u setovima brojnih velikana kao što su Laurent Garnier, Joris Voorn, Ben Sims, Stephan Bodzin, Fergie i Guy J.

Uz Alexandra nastupit će i domaće snage: F.O.R.M. u svom poznatom live izdanju, Cet i Shi Pe, te kao pojačanje iz Sarajeva stiže Samy Jarrar. Za prezentiranje kreativnosti u vizualnom dijelu, zadužena je ekipa iz Hipermedie. Karte možete nać u pretprodaji po cijeni od 50kn, dok će na dan partija upad iznositi 70kn.

▬▬▬▬▬▬
● LINEUP: ●
▬▬▬▬▬▬

■ ALEXANDER KOWALSKI – dj set
Damage Music [Berlin, Germany]
www.facebook.com/alexanderkowalskiofficial
www.alexanderkowalski.de

■ Cet
Late Night Sessions, Groove [ZG]
www.facebook.com/djcetzg

■ F.O.R.M. live!
Work Hard Play Hard [ZG]
www.facebook.com/pages/FORM-live/116895164998499

■ Shi Pe
BitchBlack [KC]
www.clubpages.org/bitchblack/roster/shipe

■ Samy Jarrar
Futuro Sound [SA / BiH]
www.facebook.com/pages/Samy-Jarrar/170887859610289

■ Visuals by: Hipermedia
www.facebook.com/hipermediaproduction


Supported by:
www.origigi.info
www.facebook.com/origigipromocija
www.facebook.com/origigi.info
www.twitter.com/oriGIGIpromo
www.twitter.com/Origigiinfo

Leave a Reply