Skip navigation

BitchBlack & Friends Showcase @ Park Orsula, Dubrovnik, 11.08.

@ Park Orsula, Dubrovnik, start: 11.08.2012 (22:00)

Pozdrav svima..

Ispijajući pive u Parku Orsula vijećalo se kuda se i kako uputiti pokraj ovog mora gala događanja koja nas okružuju, svemirskih cijena kojma nas bombardiraju i spektakularnih najava da nam se svima ponekad činilo da nam u goste dolaze svemirci, a ne komercijalno isplativi paketi onima s druge strane..
No jako se kratko vijećalo, piva je rekla da idemo i dalje opušteno i u istom tonu, čak ‘ćmo i mi okrenuti ploču, ali na totalno drugu stranu, čisto da se iskristaliziraju neke stvari, a to je tko smo, što smo, i zašto radimo to što radimo…

U Subotu 11.08. ide Showcase na kojem se glazbeno izražavaju artisti iz BitchBlack vetrine, naša najjača postava + opasna gostovanja čija imena nećemo objavljivati. Svi koji nas prate znaju kakva se glazba vrti na našim susretima, stoga nema potrebe za velikom gracioznim najavama da će biti “supač”.
Ono što trebate znati da je ovo više poklon nego promotivni event, i upravo zbog tog razloga je ulaz besplatan.

Ovo će biti jedan retrospektivni osvrt na našu povijest i rad, te jedan ultimativni testni event na jednoj od ljepših pozornica u Hrvatskoj. Ukoliko niste shvatili o čem se radi dođite i pridružite se našoj maloj familiji, neće Vam biti žao, odnosno dođite da Vam nebi bilo žao što niste došli..

Vidimo se u Subotu
BitchBlack


Leave a Reply