Skip navigation

BitchBlack Showcase @ Lazareti

@ , start: 21.12.2013 (23:00)

Sve je manje originala u svakom pogledu. Ono malo što ga se pojavi većinom ni ne dopire do nečijih osjetila kao ugodni i svježi novitet, već se instantno i brzinom svjetlosti pretvara u komercijalni mainstream koji se slijepo slijedi od mase.
To je ono što se danas naziva modernim ili biti in. Besramni copy/paste stil je standardni gadget za ljudski mozak novijih generacija, a linija manjeg otpora je postalo sredstvo kojim se opravdava jedinstveni cilj; biti in. Opis “drugačiji” se više ni ne koristi jer zamijenio ju je nadjev bolji ili lošiji, sredine nema više ni u kruhu, a maštu ne treba niti spominjati, nje nema ni za lijek. Iako je ona to u punom smislu riječi. Kada jedan dan podrigivanje i češkanje muda postane moderno, znat ćemo da je sve pošlo u qrac. Međutim ne pričamo o njima, već o nama i onom što njegujemo, a to je svojstvo na sve moguće načine, koliko god nam kreativnost prošarana sredinom dopušta.
Glazba, ples i druženje su temelj koji ni po koju cijenu ne smije biti uzdrman, dok je odnos prema istom stvar individuale, izbor s kojim se rađamo.
Mi smo odavno izabrali biti drugačiji, a Vas sve koji ste odlučili plesati uz nas to isto ne čini istima, već upravo drugačijima.
Neka nas je tu di jesmo, slatko je..

Vidimo se u Subotu na rezidenturi
Pusa svima

www.bitchblack.net


Leave a Reply