Skip navigation

DEEP SOUTH EASTER SPECIAL with FREAKS (UK), Mariano Mateljan (ST)

@ Day & Night Club Kameleon (Split), start: 08.04.2012 (22:00)

DeepSouth Easter Special w/ FREAKS (UK)

***********FREAKS / LUKE SOLOMON (UK)(Rekids/Classic/Crostown Rebels)***********

*******************Mariano Mateljan (ST) (Goodvibe/Baile)************************

Da uskršnji mrdoguz bude bar na razini božićnog, a mi se nadamo još i budalastiji, zmazaniji i deliričniji, Deep South u svom uskršnjem izdanju dovodi FREAKS!

LUKE SOLOMON sa Justin Harrisom tvori luckast house dvojac FREAKS,a po prvi put u Split dolazi propovijedat krunicu koju njih dvojica već godinama vezu u suradnji sa mnogim pionirima ali i sa aktualnim zvijezdama filthsex berlinskog undergounda.

Od izdanja na vlastitom MFF labelu (Music For Freaks) na kojem su izdavale čunke ka Chris Duckenfield i Mark Farina, friksi sigurno posebno vole megahit sa početka milenija Play The Game u produkciji preminule legende Kenny Hawkesa, koji je doživia ziljon remiksa i svjetsku underground slavu. Vokal je otpivala Louise Carver koja macu glumi i u Leliwi Valentina Kanzyjanija 😛

U suradnji sa jednim od najpopularnijih udarača chicago-house scene Derrick Carterom Luke je osnovao label tada čudnog i preobičnog imena CLASSIC RECORDINGS, ali stvari postaju jasnije kada nakon 10 godina i 100 izdanja label odlukom osnivača (kasnije se ispostavlja već u startu dogovorenom;)) odlazi u ropotarnicu povijesti. Šalabahter pun top notch artista poput DJ Sneaka, Brett Johnsona, Justin Martina, Rob Mella, Doc Martina, Isolee i Herberta volumenski je popunia lip kufer stvarno klasične kompilacije housea 2000-2010. a Classic Recordings učinia kolekcionarskom markom – CLASSY!
Trademark 2010, otkupljuje tržišni gigant Defected Records :/

Luke Solomon glazbu je izdava i mačeve ukrstia i na mnogim drugim labelima, ali da spomenemo samo aktualnije izdvajaju se sigurno REKIDS, PLAYHOUSE, CROSSTOWN REBELS i .dotbleep..FREAKS – Conscious Of My Conscience (Henrik Schwarz remix) na Rebirth Rec. je prema Resident Advisoru najuvrštavanija traka na chartovima u 2011.

Nastupa je u sklopu svega navedenoga po cijelom svijetu, Panorama Bar / Fabric / Zouk / , you name it he bitchslapped it :D, al eto spomenimo da je prošle godine na Electric Elephant Festivalu u Petrčanama skupa sa Derrick Carterom promovira Classic Rec. brend i ujutro dobro otušira Barbarellu. Friško prije Splita svira je na Miami Winter Music Conferenceu uz Brett Johnsona, Alexa Niggemanna i Gutija na D’EDGE partiju, a posli Kameleona i Marijankovog mazanja neće se Miamija ni sićat!

www.lukesolomon.com // www.musicforfreaks.com // www.mixcloud.com/lukesolomon/

MARIANO MATELJAN je milo dijete splitske scene, ali sa opakim namjerama po zdravlje svakog ozbiljnijeg plesača. Još od zadnjeg susreta na novogodišnjem maratonu, Mariano je dosega onaj očekivani i najavljivani next step i prije par dana na policama svih normalnih i pristojnih download shopova može kupit njegov Dark Time Boogie EP na GOODVIBE REC. kojega je veće recenzirao Luca Doobie za talijansko izdanje DJMAG-a.

>> pretprodaja 30 // na dan sa flyerom 40 // posli ponoć 50
>> zabranjen ulaz osobama mlađima od 18 godina
>> garderoba i parking besplatni

Sve van je jasno, za uštedu na upadu momenta su dva, ili dan prije ili se dovucite nekako do ponoći :*

Next Event: AMBASADA tbc


Leave a Reply