Skip navigation

Chris Liebing – Kupari Beach Grand Opening

@ Kupari Beach, start: 13.07.2012 (13:00)

13/07 petak Kupari Grand opening

Petak trinaesti zadnjih je godina termin kojeg hakeri koriste kako bi s lanca pustili svoja čudovišta, nazvana virusima. Ove godine 13.07.2012., petak, iznimna nam je čast i zadovoljstvo najaviti techno spektakl, GRAND OPENING plaže Kupari, uz gostovanje virtuoza techno glazbe, poznatijeg kao DJ CHRIS LIEBING.

CHRIS LIEBING pionir je techno glazbe, DJ, producent, radijski voditelj i pokretačka sila iza CLR-a (CL Recordings). Jedan je od prvih DJ-a koji je u potpunosti prigrlio digitalno doba glazbe, a ni do današnjeg dana se nije prestao profesionalno razvijati što mu je donijelo potpuno zadovoljstvo svojim tehničkim i umjetničkim mogućnostima.

Naše iskustvo i implementacija najnovijih tehnoloških dostignuća ključan su faktor za organizaciju nastupa DJ-a koji se na stranicama Resident Advisor-a u 2011. našao na #21 najboljih DJ-a svijeta. Glasovali su naravno istinski ljubitelji i poznavatelji elektronske glazbe, te se ovim putem zahvaljujemo vjernim obožavateljima koji će svojim dolaskom uveličati cijeli događaj, ali i svima onima koji će se tek odlučiti na dolazak.

DJ CHRIS LIEBING svojim izvrsnim nastupima osigurava događaj za pamćenje, istinsku poslasticu za ljubitelje elektronske glazbe. Cijeli događaj dodatno će užariti nastup atraktivnih plesačica, dok će podrška svjetski poznatom DJ-u biti DJ Torres (BitchBlack-Dubrovnik) i DJ Nino koji u gostovanje dolazi iz Sarajeva.

Pridružite nam se, izvrsna techno glazba i društvo zagarantirani.


Leave a Reply