Skip navigation

@ Stradun, start: 30.09.2013 (23:30)

Adriatic Luxury Hotels organizira jedinstveni glazbeni događaj na Stradunu – nastup DJ Sandera Kleinenberga koji će se održati 30. rujna kao poklon njegovim građanima, gostima te prijateljima grada i grupacije ALH.
Sander Kleinenberg je jedan od začetnika vala Nu Breed-a na progresivnoj house sceni te je poznat po remiksevima svjetski poznatih zvijezda a dobitnik je i nagrade Dancestar za obradu pjesme Rock Your Body Justina Timberlakea. Kao resident DJ vodećih svjetskih klubova poput Pache na Ibizi, Crobara u New Yorku, Avalon u Los Angelsesu, Discoteque u Moskvi te Sensation White Parties, Sander će svoj nastup posebno osmisliti i prilagoditi za Stradun te se tematski nadovezati na koncert Bryana Ferryja.
Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima. Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior!
Nastup Sandera počinje u 23:30, a završava u 01:30.
Vidimo se na Stradunu!

Leave a Reply